Lavasterakennus ja näyttämötekniikka

Päätoimialamme on lavasteiden ja näyttämöteknisten välineiden valmistus. Olemme rakentaneet niin pienten kuin isojenkin budjettien lavastuksia. Autamme ratkaisujen kehittämisessä ja ideointivaiheessa, teemme teknisen suunnittelun valmiiden visioiden pohjalta ja toteutamme käyttövalmiit tuotteet asiakkaillemme. Autamme näyttämöllä lavasteiden pystytyksessä mikäli tälle on tarve. Olemme valmistaneet näyttämöteknisiin tarpeisiin mm. tanssimattokärryjä, näyttämökankaiden säilytyskärryjä, valoräkkejä, kaiteita ja portaita.

Erikoisrakenteet ja muut tuotteet

Valmistamme toimialasta riippumatta kaikenlaisia puu- ja metallituotteita. Työstämme myös pleksejä ja muita materiaaleja,

Esillepanotuotteet

Erikoishyllyt, nähtävyydet ja asiakaspalvelutiskit myymälöihin. Esittelylaatikot kirkkaasta pleksistä mittojen mukaan. Olemme toimittaneet esillepanotuotteita ja myymälänähtävyyksiä suomessa ja Ruotsissa. Asiakkaitamme ovat olleet mm. Hasbro, Martinex, Simba Dickie, Pieni Lelukauppa Stockmann Tampere ja Helsinki, Mariikko.

CNC-jyrsintä

Teemme mittatarkkaa cnc-jyrsintää 1250×2500 levykoon Yeti Smartbench Pro -cnc jyrsimellä. Materiaalivaihtoehtoina mm. vanerit ja erilaiset muovilevyt. Pienet ja suuremmat erät tai yksittäiskappaleet. Kyltit, kalusteet, sarjatuotteet, erikoismuodot ym.

Putken ja profiilimaterialien taivutus

Mm. teräksestä, alumiinista, messingistä valmistettujen putkien ja profiilimateriaalien taivutus erikokoisille kaarille. Käytössä Nova RBM30HV sähköinen raudantaivutuskone. Teräsputkista jopa 40x40x3 d1000

Verstastilojen- ja koneiden käytön vuokraaminen

Vuokraamme tunti-, päivä- ja kuukausiveloituksella verstaamme koneita ja tilojamme pienimuotoiseen työskentelyyn. Sopimukset tehdään pääasiassa pidempiaikaisiksi. Kaupallisten toimijoiden ja ammattiteattereiden kanssa vuokraus on mahdollista pääasiassa ostopalvelutilausten tai muiden yhteistyömuotojen yhteydessä. Verstaan käyttö tapahtuu aina Graniitin omien tuotantojen ehdoilla. Kysy lisää!